David Norman van West Cork Bass bericht dat de prima actie aan het eind van het seizoen nog even aanhoudt langs de kust van West Cork. David beleefde eerder deze week een prima dag op zee met de kajaks tijdens het gidsen van Andy Kish uit Dublin. Ze beleefden onder perfecte omstandigheden bijna zes uur aan non-stop sport!

Prima actie vanuit de kajaks in West Cork.

West Cork Bass

David Norman is een visgids, met Clonakilty als basis, die zich richt op de vangst van zeebaars. Hij is gespecialiseerd in het gidsen en het geven van workshops rondom het vissen op zeebaars vanaf de kust.

Notities: Nu dat ik uitgebreid gevist heb op zeebaars (catch & release) langs de kust van West Cork en andere counties met zeebaars in Ierland, wil ik mijn ervaringen graag delen met andere, gelijk gestemde sportvissers. In de beste periode van het jaar, voor mij zijn dat de maanden juni tot en met september (afhankelijk van het weer kan het ook eerder of later zijn), begeleid ik andere sportvissers op een een-op-een basis bij het vissen met kunstaas op zeebaars. Ik kan diverse opties bieden rond de belangrijkste getijden, daaronder het vissen ‘s nachts, op een veilige en milieubewuste manier. De workshops die ik geef, helpen je om kennis en vertrouwen op te doen in het vissen op zeebaars.

Mobiel: +353 (0)85 – 8492 691
Email: westcorkbass@gmail.com
Facebook:
West Cork Bass
Website:
West Cork Bass
INSTAGRAM: westcorkbass

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.