Gus Greaves bericht over de laatste ronde van de Erne Anglers Winter League die op zondag 11 maart vervist werd. Een uitstekende opkomst van 27 wedstrijdvissers viste gezamenlijk op deze perfecte lentedag…

Tony Green had twee nieuwe secties toegevoegd, beide bij Carrybridge. Veel van de mensen die in de competitie aan de leiding gingen ‘vielen voor de laatste horde’, het maakte dit de perfecte wedstrijd om de league mee af te sluiten.

Er werden indrukwekkende vangsten ter weging aangeboden.
Er werden indrukwekkende vangsten ter weging aangeboden.

Karl Woodhouse lootte een plekje in de baai bij Carrybridge, hij wist hier met de feeder diverse soorten witvis te vangen met een totaal gewicht van 27.250 kg. Tweede, eveneens in de baai, was Morris Lawson met 20.750 kg aan hybriden. Op de derde plek eindigde deze dag Wayne Fuller met 15 kg. Wayne lootte een plek bij het station van de reddingsboot en beleefde hier een hectische dag met 200 vissen met de vaste hengel. De vierde plek deze dag was voor Phil McCaffrey die 14.500 kg wist te landen in de baai.

Andere sectorwinnaars waren Kenny Seddon bij het Viaduct, Lyndon Reid met 11 kg op Dolans Ring en Rap O’Prey met 6 kg van het grasveld bij Carrybridge.

De algeheel winnaar van de competitie werd Gus Greaves na een intense finaledag. Tweede werd Lyndon Reid die met een sterke slotdag nog heel dichtbij kwam. Derde werd Mark Harns, vierde John Kersley die evenveel punten had als de nummer vijf Tony Green maar een hoger totaalgewicht.

De top achttien kan nu uitzien naar een eendaagse finale met 2000 pond aan prijzengeld.

Een grootse wintercompetitie met een uitstekend hoofdkwartier, het Carrybridge Hotel aan de oevers van de Upper Erne.

Onze dank gaat uit naar Neil en Sandra Somerville.

Gus Greaves

 

Wordt lid van de club…

Wanneer je meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden om lid te worden van de club of over het deelnemen aan de competitie, neem dan contact op met de Erne Anglers Angling Club hier: http://www.ncffi.ie/about-us/ncffi-affiliated-clubs/ of volg hun Facebookpagina: https://www.facebook.com/ErneAnglers/.

De Erne Anglers Angling Club is aangesloten bij de National Coarse Fishing Federation of Ireland en ze zijn lid van de Angling Council, de nationale instantie voor het vissen op witvis en roofvis die erkend wordt door Sport Ireland en Sport NI. Website: www.ncffi.ie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.