Het prachtige weer van vorige week zorgde zeker voor een welkome onderbreking voor charterbootvissers en de gasten op de Clare Dragoon genoten absoluut van hun trips. Schipper Luke kookte zelfs wat van de overvloedige makreel aan boord voor zijn gelukkige klanten. Ziet er heerlijk uit!

5 sterren service op de Clare Dragoon!

Luke zegt: “Eindelijk lijkt de makreel in groten getale teruggekeerd te zijn en het vissen aan de kust geeft een mooie mix van goede pollak en makreel. Op de riffen is de visserij meer gemengd met veel pollak en koolvis en wat kabeljauw en wijting met andere vissoorten. De doornhaaien kunnen van plaag niveau zijn maar het vissen met plastic kan de vangst verminderen. Aan de andere kant kan het vissen met een klein stukje staaldraad doornhaaien met gewichten tot ver in de dubbele cijfers opleveren.”

Kabeljauw
Twee mooie pollakken. Dat zal de armen getest hebben!
Doornhaai.
Koekoeklipvis.
Pollak.
Mooie doornhaai.

Ga vissen…

Clare Dragoon
De Clare Dragoon is een LOCHIN 366 aangedreven door een 650 pk motor, geschipperd door Luke Aston en opererend vanuit Carrigaholt, County Clare…
“Ik heb een aantal aanbiedingen op mijn website www.fishandstay.com en als iemand geïnteresseerd is in het samenstellen van een reis, neem dan contact met me op. Ik Twitter ook vanaf de boot op @fishandstay en probeer mijn Facebook-pagina www.facebook.com/CarrigaholtSeaAngling vrij vaak te updaten!” Neem contact op met Luke om een van de beste diepzeevisserijen in Ierland te ervaren.

Telefoon: +353 (0)65 – 9058 209 of +353 (0)87 – 6367544
E-mail: lukeaston@eircom.net Website: www.fishandstay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.