Vincent Corrigan van Wild Atlantic Lure Fishing was terug van een kort bezoek aan de VS en benutte een korte ochtendsessie om van zijn jetlag af te komen. Hij werd beloond met pollak en enkele maatse zeebaarzen voor het vroege opstaan.

Gisteren was hij op weg voor een korte sessie met Tomas en ze genoten samen van een uitstekende visserij, met name met softbaits. Het zachte kunstaas, gevist op weedless haken, is briljant voor het exploreren van rotsige bodems met veel zeewier, wateren waar conventioneel kunstaas gewoon niet gebruikt kan worden. De resultaten spreken voor zich!

Tomas met een fraaie pollak.

 

Vincent met een pollak die hij zelf wist te landen.

 

Een fraaie lipvis die een shad met schoepstaart pakte.

 

Ga Vissen – Wild Atlantic Lure Fishing

Vincent biedt een begeleid vissen aan, een op een, vanaf de rotsen in de zomer, hoofdzakelijk op lipvis en pollak; dit op circa een uur rijden vanaf de stad Galway. Vincent heeft een grote kennis van het materiaal, de tactieken en de vissoorten.

Neem contact op met wildatlanticlurefishing@gmail.com voor meer informatie.

Facebook: https://www.facebook.com/wildatlanticlurefishing
Instagram: https://www.instagram.com/wildatlanticlurefishing/
Youtube: www.lurefishing.ie

Vincent heeft ook de beschikking over een online shop met een brede range aan haken, jigkoppen, shads en dergelijke, voor het vissen met kunstaas. Bekijk het assortiment op www.jigheads.ie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.