Home hengelsport nieuws Uitstekende visserij op snoek voor groep van vier Italianen in Boyle!

Uitstekende visserij op snoek voor groep van vier Italianen in Boyle!

338
0

Bodo Funke van Angling Services Ireland meldt dat Andrea, Alessio, Luca en Ferrucio uit Italië een geweldige visserij op snoek hebben beleefd. Voor Andrea is het zijn derde trip met Angling Services Ireland en voor Alessio is het de tweede, terwijl de vrienden Luca en Ferrucio de regio Boyle voor het eerst bezoeken. De groep genoot op de meeste dagen van de geweldige actie bij het vissen op snoek met groot kunstaas.

Alessio met een fraaie Boyle snoek.

 

De vier vissers registreerden een flink aantal vissen met een lengte van 1 meter en meer, de grootste vis had een lengte van 107 cm…

Ferrucio met nog een vis van 1 meter lengte.

Ga Vissen

Bodo Funke, Angling Services, Ireland

Snoek, forel en witvis visgids.

Notities: Angling Services Ireland biedt het allerbeste in sportvisserij en sportvistoerisme. We hebben Boyle, Co. Roscommon als basis, in het noordwesten van Ierland, een gebied met talloze uitstekende vismogelijkheden.
De eigenaar Bodo Funke is in bezit van het Marine and Countryside Guiding Certificate (bereikt met duidelijk onderscheid) en zijn ervaring en lokale kennis staan tot je beschikking wanneer je op een begeleide vistrip gaat of een visvakantie boekt bij Angling Services Ireland. Vliegvissen op snoek, vliegvissen op wilde bruine forel, bellyboten, witvissen, zalmvissen en zeevissen behoren stuk voor stuk tot de mogelijkheden.

Adres: Angling Services Ireland, 3 Canal View, Deerpark, Boyle, Co. Roscommon, Ierland.
Telefoon/Fax::+353 (0)71 – 9663 580 of +353 (0)86 – 6011 878
E-mail: info@anglingservicesireland.com Website: www.anglingservicesireland.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.