Na een lange afwezigheid van ruim een jaar, bericht Kevind Lyons van de Melview Lodge nu weer over het snoekvissen in zijn omgeving…

Het vrolijke gezicht van Emmet met een fraaie snoek.

Kevin van de Melview Fishing Lodge in Longford ging met zijn vismaat Emmett voor een poaar uurtjes snoekvissen het water op, het bleek een zeer productieve avond te worden. Elf vissen vanuit de boot en vanaf de oever, waaronder drie snoeken boven de 100 cm. De grootste snoek was 109 cm lang.

“We weten dat niet alle dagen zo zullen verlopen, maar alles verliep volgens plan. We kijken al weer uit naar de volgende vistrip.”

Kevin vertelde dat de omstandigheden perfect waren en dat de vissen hongerig waren van begin tot eind. Ze visten slechts ongeveer vier en een half uur.

Catch en release voor een volgende keer.

Alle vissen zijn onbeschadigd teruggezet.

Kevin Lyons
Melview Lodge

 

Maak een reservering
Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, County Longford, Ierland.
Tel.: +353 (0)43 – 33 45061 Mobiel: +353 (0)87 – 268 7441
 E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com

Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en biedt graag een begeleide tocht aan bij aankomst en geeft advies welke wateren het beste bevist kunnen worden in het gebied. Het aas kan besteld worden zodat het aanwezig is bij aankomst. Melview biedt haar gasten het gratis gebruik aan van 17 voets Ierse boten inclusief buitenboordmotoren voor het vissen op de meren (je betaalt alleen voor de benzine) en Kevin is je graag van dienst bij vragen betreffende voorvoeren. Kaarten en andere informatie over de visserij is eveneens beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.