De visserij op zalm, die vroeg in het jaar de rivieren optrekt, beleefde een indrukwekkende start op Carrowmore Lake! Nadat de eerste vis van het nieuwe seizoen was gevangen door Mervin Corway op 12 april, waren er meer sportvissers uit Mayo die het geluk hadden om deel te kunnen nemen aan de actie op het meer.

Een Carrowmore Bumble deed haar werk. #CPR

De omstandigheden bleven uitstekend de gehele week, waarbij de gebruikelijke hotspots zalm opleverden met gewichten van vijf tot elf pond. Onder de succesvolle sportvissers waren John Cosgrove, Eamon Kennedy, Christy Murphy, Rocky Moran en Christin Breuker, om er enkele te noemen.

Een zalm wordt teruggezet op Carrowmore.

De meest succesvolle patronen waren de gebruikelijke favorieten zoals de Jaffa, Green Peter, Dabblers en diverse Bumble patronen. De vooruitzichten voorspellen meer kalm en rustig weer, met weinig wind, wat tot meer fraaie vangsten zou moeten leiden op een van de belangrijkste viswateren in het land voor zalm die vroeg in het jaar optrekt.

Christin Breuker met een mooie ‘Carrowmore Springer’ die klaar is om teruggezet te worden.

Let er s.v.p. op dat Carrowmore Lake een Brown Tag Fishery is! Voor het vissen op Carrowmore Lake kun je contact opnemen met Seamus Henry op +353 (0)97 – 83487 of ga naar: www.bangorerrisangling.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.