Bodo Funke van Angling Services Ireland bericht…

De Duitse sportvissers Rüdiger Orth en zijn zonen Jonas en Lukas hebben tijdens hun jaarlijkse bezoek aan Ierland genoten van een geweldige actie bij het vissen op snoek. De drie enthousiaste kunstaasvissers bezoeken het Boyle gebied al meer dan tien jaar en hebben in die tijd een aantal persoonlijke records weten te scoren. Deze keer was het de beurt aan Jonas met een fantastische snoek van 110 cm!

Jonas uit Duitsland met zijn nieuwe persoonlijke record van 110 cm.
Jonas uit Duitsland met zijn nieuwe persoonlijke record van 110 cm.

Maar ook Rüdiger en Lukas hebben tijdens hun trip een aantal schitterende snoeken gevangen. Het beste resultaat van de groep was een gedenkwaardige dag met tien vissen en veel snoeken van rond de 1 meter lang.

Ga vissen…

Bodo Funke, Angling Services, Ireland

Snoek, forel en witvis visgids.

Notities: Angling Services Ireland biedt het allerbeste in sportvisserij en sportvistoerisme. We hebben Boyle, Co. Roscommon als basis, in het noordwesten van Ierland, een gebied met talloze uitstekende vismogelijkheden.
De eigenaar Bodo Funke is in bezit van het Marine and Countryside Guiding Certificate (bereikt met duidelijk onderscheid) en zijn ervaring en lokale kennis staan tot je beschikking wanneer je op een begeleide vistrip gaat of een visvakantie boekt bij Angling Services Ireland. Vliegvissen op snoek, vliegvissen op wilde bruine forel, bellyboten, witvissen, zalmvissen en zeevissen behoren stuk voor stuk tot de mogelijkheden.

Adres: Angling Services Ireland, 3 Canal View, Deerpark, Boyle, Co. Roscommon, Ierland.
Telefoon/Fax::+353 (0)71 – 9663 580 of +353 (0)86 – 6011 878
E-mail: info@anglingservicesireland.com Website: www.anglingservicesireland.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.