Terwijl er allerlei evenementen afgelast werden vanwege het gure weer, besloten de Lower Bann CAA wedstrijdvissers de omstandigheden toch te trotseren voor de meest recente ronde van de League op het Movanagher Canal…

11 februari: Het Movanagher Canal bood alle ruimte aan de tien sportvissers die besloten hadden om de elementen te trotseren voor de nieuwste ronde van de Lower Bann Winter League. Winter was ook de beste manier om de omstandigheden te omschrijven, sneeuwbuien maakten de uitdaging extra groot. Ondanks dat wisten de meeste wedstrijdvissers toch een mooie vangst te realiseren.

Onder alle omstandigheden…
Onder alle omstandigheden…

Mike Perry wist de omstandigheden het beste tegemoet te treden en wist bijna elk kilogram te verzamelen op stek 5. Aaron Galbraith eindigde op de tweede plek met bijna zeven kilogram aan vis van stek 7. Ron Jordan werd derde op stek 4, Hugh Elder vierde op stek 1.

Goed gedaan Mike.

Ga vissen…

Click hier voor de East Belfast Coarse Angling Club Facebook pagina

Het is die tijd van het jaar weer! De temperaturen dalen, de bladeren zijn gevallen en onze aandacht gaat richting de Winter League. Normaal gesproken worden de wedstrijden vervist op de Lower Bann bij Porteglenone, waar door erg hoog water of slechte vangsten kan het zijn dat er voor een ander wedstrijdwater gekozen wordt.

De East Belfast Coarse Angling Club is aangesloten bij de National Coarse Fishing Federation of Ireland en zijn ook lid van de Angling Council, de landelijke instantie voor het vissen op witvis en roofvis die erkend wordt door Sport Ireland en Sport NI. www.ncffi.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.