Kit Dunne van Wicklow Boat Charters trapte het nieuwe jaar in stijl af, door de zeevissers aan boord van zijn charter meer dan zestig doornhaaien te laten landen tijdens de eerste trip van het jaar. Het was geweldig om daar een paar zeer goede vissen tussen te zien, want ze slaagden er die dag in om zes exemplaren van specimen formaat te landen, waarvan de grootste vis 111 cm lang was.

 

Ga vissen…

Er worden vistochten aangeboden die een gehele dag kunnen duren, een halve dag of een avond; deze kunnen geheel op jouw wensen afgestemd worden. Er zijn twee boten beschikbaar, de Lisin en de Castle Maiden. De trips zijn prima geschikt voor zowel nieuwkomers als ervaren zeevissers. De sportvissers aan boord profiteren van de ervaring met het sportvissen en de locale kennis van de schipper, die je de gehele dag met raad en daad terzijde staat.

SPECIALISTISCHE VISCHARTERS

Er worden speciale vischarters aangeboden voor mensen die zich willen richten op specifieke vissoorten, op specimen vissen of die nieuwe methoden uit willen proberen.

SPORTVISSERIJ COACHING

Of je nu met een club komt, individueel, met een school of als jeugdige sportvisser, je kunt de nodige begeleiding krijgen aangepast aan jouw wensen.

Kit Dunne
Wicklow Boat Charters

Telefoon: +353 (0)87 – 6832179, +353 (0)404 – 67031
Email: dunnekit@gmail.com Website: www.wicklowboatcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.