Tom Collins bericht vanaf Sea Angling Charters in Union Hall:

Gisteren was dag zeven van een zevendaagse vistrip van onze tweede Nederlandse groep dit seizoen. Het vissen was bij tijd en wijle niet eenvoudig door de wisselende weersomstandigheden. Maar we bleven nieuwe visstekken proberen en in totaal werden er in de week 21 vissoorten geland waaronder vleet, dertien blauwe haaien, haringhaai, wrakbaars, schelvis, gul, dwergbolk, koolvis, wijting, pollak, conger, leng, kathaai, makreel, zandspiering, diverse soorten lipvis, schar, horsmakreel, hondshaai en grauwe poon.

Een van de meest frustrerende dagen beleefden we toen een 180 ponds haringhaai rond de haaiendobbers bleef cirkelen, maar wat we ook deden, de vis had geen interesse in het aas.

Piet’s wrakbaars die hem de Vangst van de Week opleverde.
Ab’s specimen vleet.

De mooiste vangsten van de week waren vrijwel zeker de specimen vleet van Ab en de wrakbaars van Piet.

Maak een reservering…

Tom Collins, Sea Angling Charters
Loch and Iasc

Is twaalf maanden per jaar actief en heeft zich gespecialiseerd in de visserij op haai. Met de ervaren schipper Tom Collins is de Loch an Iasc een modern charterbedrijf dat een groot aantal diensten biedt aan haar klanten, het maakt daarbij niet uit of het gaat om de vangst van makreel of het vissen op riffen, wrakken, specimen vissoorten of haaien.

Telefoon: +353 (0)87 – 2792 983

E-mail: booking@seaanglingcharters.ie

Website: www.seaanglingcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.