Sean Maguire, schipper van de Lady Gwen II, heeft recentelijk een uitstekende visserij kunnen bieden aan zijn gasten. Op dinsdag had hij leden van twee gezinnen uit Cork en Kildare aan boord, hij raakte onder de indruk van hun kennis over het sportvissen. Ze wisten diverse vissoorten te landen, waaronder enkele fraaie lengen, waarvan de zwaarste vis acht kilogram zwaar was; deze vis werd gevangen door John Fox.

Een fraaie leng voor John Fox.
Een schitterende pollak voor deze jeugdige sportvisser.
Zeekoekoek.
Een doornhaai voor deze jonge sportvisser.

Op maandag was er een groep mensen, waaronder Rob Milford, aan boord die op haai wilde vissen. Rob wist zijn eerste blauwe haai twee jaar geleden te vangen, deze keer wist hij zijn eerste haringhaai aan boord te brengen; een mooi, zich hardnekkig verzettend vrouwtjes van ruim 1,80 meter lang.

Vis gehaakt!
Een fraaie haringhaai voor Rob.

In het weekend wisten gasten aan boord ook allerlei vissoorten te vangen, met onder andere diverse lengen en pollakken, ook waren de doornhaaien nooit ver weg; ze grepen regelmatig het aas en leverden zo ook zelf mooie sport op.

 

Een fraaie pollak.
Doornhaai.

Ga vissen

Sean Maguire – Lady Gwen II

Beleef jouw visavonturen aan boord van Séan Maguire’s Lady Gwen II, een Lochin 33 M265Ti Perkins charterboot die vaart tot vijftien mijl vanuit Kilbaha, Carrigaholt en Kilrush.

Of je nu de Atlantische Oceaan op wilt gaan voor een grote verscheidenheid aan vissoorten, waaronder diverse soorten haai, of in de delta wilt vissen op rog, conger, ruwe haai etc. Fishing Adventures kan je de visserij bieden waar je je zinnen op gezet hebt.

Telefoon: +353 (0)87 – 7508 758 of +353 (0)89 – 4431 182.
Email: fishadven@gmail.com Web: www.fishingadventures.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.