Mark Gannon doet verslag vanuit Courtmacsherry Angling waar het goed vissen is, er zijn veel vissoorten te vangen, er worden veel specimen exemplaren geland en er geldt een speciale vaderdagaanbieding…

05 juni: Mooi begin van de week voor Jerome en zijn bemanning! Veel pollak in de baai met licht materiaal en aan het eind van de dag landde Patrick een vrouwelijke vleet die een staart miste, maar de vis tikte zeker de 180 pond aan!!!

09 juni: Wat een geweldige week hebben we gehad met onze Nederlandse vrienden. We hadden drie specimen exemplaren van de vleet met een lengte tot 192 cm. We hadden ook geweldige congers tot ruim twintig pond zwaar, pollak tot acht pond zwaar en kathaaien van bijna specimen lengte!

12 juni: Dean en zijn vrienden waren gezegend met prachtig weer voor drie van de dagen dat ze overkwamen uit het Verenigd Koninkrijk. We hadden specimen exemplaren van de doornhaai en diverse specimen exemplaren van de vleet, waarvan de grootste 204 cm lang was.

We visten toen een dag op haai en slaagden erin om er drie aan boord te krijgen van gemiddeld 55 pond zwaar. We brachten een dag door op de wrakken voor de kust waar het moeilijk vissen was vanwege de verkleuring van het water, maar we slaagden er toch in om een paar flinke lengen te vangen. We slaagden er zelfs in om twee heken van de bodem te halen!

Ga vissen…

We bieden individuele plaatsen aan op onze charterboot op zondag 16 juni, wat een mooi vaderdagcadeau! Er wordt gevist van 10 tot 18 uur en de kosten zijn € 80 per persoon, hengels kunnen gehuurd worden voor € 10. Het vissen is de laatste tijd erg goed geweest!

Lady Louise

Aquastar 38′. 370 HP Caterpillar
Skipper: Mark Gannon
Licence: 818
Base: Courtmacsherry Operational Area: 30 miles out from Courtmacsherry

Authorised blue fin tuna boat

Notes: Mark has two Aquastar 38’s, Lady Patricia and
Lady Louise. Specialising in wreck fishing, Mark’s boats have consistently provided specimen fish over the years. Shark, reef and general inshore angling also on offer.

Address: Woodpoint Guest House, Courtmacsherry, Co. Cork.
Telephone: +353 (0)23 8846427 or +353 (0)86 8250905
Email: csal@iol.ie Web: www.courtmacsherryangling.ie

Angling Service Providers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.