VIDEO: Vissen op stekelrog in West Cork

831
0

Met Level 5 restricties en slecht weer zijn velen van ons aan huis gekluisterd, zonder de mogelijkheid om te gaan vissen op dit moment; we moeten nu aan onze ‘shot’ sportvissen komen door te kijken naar YouTube video’s en door te luisteren naar podcasts.

In een van de meest recente video’s zien we James Raymond van het team van Irish Angling Adventures op YouTube. James viste de afgelopen maanden in West Cork op stekelrog en maakte een prachtige video van een van de visdagen, waarbij er volop stekelrog en hondshaai gevangen werd. Voor zeevissers die dit ook willen proberen bevat de video van James volop informatie en nuttige tips over hoe je bepaalde stekken kunt bevissen, suggesties voor aas en montages en verder gewoon prachtige beelden van het landschap en de visserij.

Abonneren en Volgen

Wanneer je de video mooi vindt, ga dan naar het kanaal van Irish Angling Adventures op YouTube en druk op de Abonneer button om nieuwe video’s te ontvangen wanneer deze online geplaatst worden. Volg ze op Facebook, of bekijk hun beelden op Instagram hier.

Goed gedaan James, we kijken er naar uit om spoedig meer zeevisvideo’s te zien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.