Home hengelsport nieuws VIDEO: Zeebaarsvissen dat ons allemaal jaloers maakt

VIDEO: Zeebaarsvissen dat ons allemaal jaloers maakt

661
0

Deze week delen we nog een video van Chris O’Sullivan’s Inshore Angler YouTube-kanaal. Voor de liefhebbers van het vissen vanaf het strand, met name ‘s nachts, is dit een video die op prijs gesteld zal worden. Misschien is de productiekwaliteit wat minder, maar op het punt van entertainment is de waarde hoog te noemen; je belandt midden in de actie.

Chris landt een scholenbaars.

Chris en een vriend beleefden een nachtelijke sessie met veel scholenbaars en enkele andere vissoorten die eveneens het aas wilden pakken. Hoewel het filmen moeilijk was onder de gegeven omstandigheden, met (het gebrek aan) de verlichting, zijn het enthousiasme en het plezier toch duidelijk waar te nemen en je krijgt een goed gevoel van hoe goed het vissen ‘s nachts kan zijn. Voor velen van ons is er niets mooiers dan het geluid van de rollende golven in de achtergrond en enig gewicht aan de lijn, waarbij je niet weet wat er door de golven zal komen totdat je je hoofdlamp erop kunt richten. Chris brengt het prachtig in beeld, goed gedaan Chris!

Voor nieuwkomers onder de sportvissers, de video bevat ook goed advies over het vasthouden en onthaken van vissen, zodat ze in topconditie en veilig weer teruggezet kunnen worden.

 

Bewaar de vis enkele minuten in een emmer zeewater zodat ze uit kunnen rusten en zich kunnen herstellen.

Wanneer je de video op prijs stelt, dan kun je je abonneren op het kanaal, zodat je op de hoogte blijft met betrekking tot de video’s van Chris. Wanneer je op Facebook zit, dan kun je Chris hier ook volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.