by David Byrne

Alhoewel het seizoen nog maar juist van start gegaan is, waren er toch enkele sportvissers die het koude weer trotseerden om hun geluk te proberen op de rivier de Boyne. De vooruitzichten waren goed met de recente daling van het waterpeil en ook het helderder worden van het water was positief. Er staat op dit moment een goede hoeveelheid stroming op de rivier en het water is in een zeer goede conditie, hopelijk zullen hierdoor meer zalmen besluiten om de rivier op te trekken.

De bekende sportvisser Pat O’Toole had een van beide vissen die hij haakte met een Park Shrimp Fly.
De bekende sportvisser Pat O’Toole had een van beide vissen die hij haakte met een Park Shrimp Fly.

Twee sportvissers werden recentelijk beloond voor hun pogingen met twee prachtige zalmen met een geschat gewicht van circa 14,4 pond elk. De bekende sportvisser Pat O’Toole had een van beide vissen die hij haakte met een Park Shrimp Fly. De vis werd weer voorzichtig teruggezet op de rivier na een snelle foto. Hopelijk is het de eerste van vele zalmen op de rivier dit seizoen.

Boyne

Wanneer je interesse hebt om de rivier de Boyne een keer te bevissen, dan vind je alle benodigde informatie op de volgende link: http://www.fishinginireland.info/salmon/east/boyne.htm.

boyne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.