Kit Dunne bericht uit Wicklow…

De Lisin is weer klaar voor het komende jaar.
De Lisin is weer klaar voor het komende jaar.

26 maart: Enkele doornhaaien vandaag, een specimen en maar één kathaai. Na het nodige harde werk wisten we eindelijk de jaarlijkse schoonmaakbeurt van de Lisin af te ronden. Beide boten zijn nu klaar en gereed voor weer een nieuw seizoen vol actie.

Mooie doornhaai die vanuit Wicklow gevangen is.
Mooie doornhaai die vanuit Wicklow gevangen is.

27 maart: Een prima start voor het team van David, vier specimen doornhaaien tot ruim twaalf pond. Met een vangst van doornhaai, hondshaai en kathaai voor David. Een super dag, bijna zoals in de zomer.

Een trio van doornhaai, kathaai en hondshaai.
Een trio van doornhaai, kathaai en hondshaai.

Ga vissen…

Er worden vistrips aangeboden op basis van een volledige dag vissen, een halve dag vissen of trips in de avonduren en deze kunnen geheel afgestemd worden op je verlangens. Er zijn twee boten beschikbaar, de Lisin en de Castle Maiden. Zowel de nieuwkomer als de ervaren zeevisser komt geheel aan zijn of haar trekken tijdens deze trips. De sportvissers aan boord kunnen profiteren van de ervaring en lokale kennis van de schipper, die constant met raad en daad klaar staat.

Telefoon: +353 (0)87 – 6832 179, +353 (0)404 – 670 31
Email: dunnekit@gmail.com Website: www.wicklowboatcharters.ie

Het is mogelijk om je tijdens vistrips te richten op specifieke vissoorten, op vissen van specimen formaat of om nieuwe methoden van vissen uit te proberen. Of je alleen komt of met een club, als scholier of student, het vissen kan onder begeleiding geheel op jouw wensen afgestemd worden.

Kit Dunne
Wicklow Boat Charters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.