Home hengelsport nieuws Volop pollak, gul en leng in Killala Bay

Volop pollak, gul en leng in Killala Bay

1128
0

Er komen berichten binnen over een prima visserij vanaf Killala Bay. Zie Donal Kennedy’s verslag hieronder…

“Een vistrip op zondag de 25ste. Een groep sportvissers uit County Offaly vertrokken vanuit Killala Harbour voor een dag vissen aan voord van de ‘Leah’. Het weer was prima, bewolkt met een zwakke, noordelijke wind. De eerste stop was bedoeld om makreel te vangen dat als aas kon dienen, maar zoals gebruikelijk had de schipper ook genoeg ingevroren aas meegebracht, voor het geval dat. Enkele dozijnen makrelen werden er gevangen. De visserij op andere vissoorten begon vrij traag, maar later kwamen er mooie pollakken aan boord, samen met gul, leng en steenbolk. Alles bij elkaar een mooie dag waar door iedereen aan boord van genoten werd.”

 

Blije sportvissers aan boord van de Leah.

 

Kennedy Angling is een familiebedrijf waarbij de vischarters vertrekken vanuit Enniscrone, County Sligo en Killala, County Mayo. Trips op de MV Leah leveren fantastische viservaringen op, vanaf een hele dag haaienvissen tot en met korte makreeltochten. Het bedrijf is ingericht op zowel de ervaren zeevisser als op het houden van gezinsuitstapjes, pleziertochten en dolfijnen spotten…

Voor het boeken van een dag vissen in Killala Bay kun je contact opnemen met Donal Kennedy op het nummer +353 (0)86 – 8174 509 of ga naar www.dkennedyangling.net.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.