Charterschipper Kit Dunne van Wicklow Boat Charters weet nog steeds veel specimen vissen aan boord te krijgen.

Met 154 cm een ruwe haai van specimen formaat voor Chris McConnell.

Het weer was nogal veranderlijk in de afgelopen dagen en de omstandigheden wat ongemakkelijk op bepaalde momenten, maar dat weerhield mijn gasten er niet van grote vissen te landen, waaronder een persoonlijk record gladde haai voor Jessica McBride.

PB 19,35 ponds gladde haai voor Jessica McBride.

Er kwamen ter afwisseling ook enkele kathaaien van een mooi formaat aan boord.

Ga vissen…

Er worden vistrips aangeboden op basis van een volledige dag vissen, een halve dag vissen of trips in de avonduren en deze kunnen geheel afgestemd worden op je verlangens. Er zijn twee boten beschikbaar, de Lisin en de Castle Maiden. Zowel de nieuwkomer als de ervaren zeevisser komt geheel aan zijn of haar trekken tijdens deze trips. De sportvissers aan boord kunnen profiteren van de ervaring en lokale kennis van de schipper, die constant met raad en daad klaar staat.

Het is mogelijk om je tijdens vistrips te richten op specifieke vissoorten, op vissen van specimen formaat of om nieuwe methoden van vissen uit te proberen. Of je alleen komt of met een club, als scholier of student, het vissen kan onder begeleiding geheel op jouw wensen afgestemd worden.

Kit Dunne
Wicklow Boat Charters

Telefoon: +353 (0)87 – 6832 179, +353 (0)404 – 670 31
Email:
dunnekit@gmail.com Website: www.wicklowboatcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.