Kevin Lyons van de Melview Lodge bericht vanuit Longford:

Nigel en Howard uit Devon hadden een prachtige visweek terwijl ze verbleven in de Melview Lodge in Longford. Kevin vertelde dat de jongens elk jaar naar de lodge reizen en zo al goed bekend zijn met de wateren in de omgeving.

De eerste paar dagen werden gebruikt om voor te voeren op een van hun favoriete stekken, dit leverde hier volop blankvoorn op. De plannen werden omgegooid en nu werd een dieper gedeelte van een van de loughs ruim voorzien van voer. Dit leverde een mooi resultaat op voor de jongens met de vangst van rond 470 pond aan hybriden plus enkele grote blankvoorns in de laatste drie dagen. Het vissen met de feederhengel op afstanden van ruim 25 meter, op een diepte van rond de zes meter en met diverse aassoorten bleek het beste resultaat op te leveren.

hybriden
Hybriden

Kevin vertelde dat de jongens veel tijd en energie gestoken hebben in het voorbereiden van de stek en in het voorvoeren en dit toont wel aan dat, met wat extra moeite, de visserij in Ierland nog steeds even goed is als dat het ooit was. Goed gedaan jongens, we kijken er naar uit jullie volgend jaar terug te zien; bedankt.

Nigel op de foto met een schitterende vangst aan hybriden.
Nigel op de foto met een schitterende vangst aan hybriden.

VOOR HET WELZIJN VAN DE VIS STAAT NIET ALLE GEVANGEN VIS OP DE FOTO.
Alle vis werd weer onbeschadigd teruggezet.
Kevin Lyons
Melview Lodge

Maak een reservering

Kevin Lyons
Melview Lodge
Drumlish Road, Clonrollagh, Longford, County Longford, Ierland.
Tel.:+353 (0)43 – 3345 061 Mobiel:+353 (0)87 – 268 7441
E-mail: info@melviewlodge.com Website: www.melviewlodge.com
Kevin heeft ruim dertig jaar ervaring met het vissen in Ierland en maakt graag een tochtje met je in de omgeving zodat je weet welke wateren bevist kunnen worden. We kunnen het aas voor je verzorgen, zodat het klaar staat wanneer je hier arriveert. Melview biedt het gratis gebruik van 17 voets boten inclusief buitenboordmotoren op de meren voor haar gasten (je betaalt alleen voor de brandstof) en Kevin is je graag behulpzaam met verzoeken rondom het voorvoeren. Kaarten en andere informatie rondom het vissen is eveneens beschikbaar.

Howard op de foto met een gedeelte van de gezamenlijke vangst van ruim 180 pond.
Howard op de foto met een gedeelte van de gezamenlijke vangst van ruim 180 pond.