De Menapia Sea Anglers berichten over hun meest recente wedstrijd die in het weekend gevist werd…

Howard ‘Sensei’ Wang wint de eerste clubwedstrijd van de Menapia Sea Anglers van 2020, in een hectische competitie vingen en zetten de leden daarbij ruim 650 vissen terug.

Howard Wang

Nadat twee eerdere wedstrijden afgelast moesten worden vanwege stormachtig weer, kregen de leden van Menapia eindelijk de kans om afgelopen weekend een wedstrijd te vissen. Met een wind uit het westen en vrijwel perfecte omstandigheden, bleek Rooney Point opnieuw een wedstrijdwater dat zijn naam als een water waar grote vangsten mogelijk zijn waar te maken. Vanaf het startschot werden er trio’s bestaande uit wijting, schar en hondshaai binnen gedraaid, alleen rond hoog water namen de vangsten wat af.

Howard Wang bereikte de eerste plaats met een vangst van 46 vissen, goed voor 1139 punten. Hij werd op de voet gevolgd door clubveteraan Joe Carley met 42 vissen en 1032 punten, de derde en vierde plek waren voor Jerry Carberry en Sean Carley, die eveneens 42 vissen wisten te landen en onderling slechts zeven punten verschilden.

Het enige jeugdlid Mighty Max Roche toonde zijn vader hoe het gedaan wordt, dit door een vis meer te vangen dan zijn vader, hij ving er 34, zijn vader 33.

De langste vis werd geland door Lar Rooney met een wijting van 36 cm.

Word lid van club…

De Menapia Sea Angling Club werd opgericht in 2000 door een handvol sportvissers uit Wexford. Om de interesse in het zeevissen en het lidmaatschap van de club te vergroten, zagen ze het als een noodzaak om allerlei activiteiten rondom het strandvissen te organiseren; activiteiten waar alle leden aan deel konden nemen. Ga voor meer informatie naar:

https://www.facebook.com/Menapia-Sea-Angling-Club-Wexford-191205604423165/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.