Lough Derg wordt de laatste tijd hoog geprezen door zowel plaatselijke sportvissers als door mensen die het gebied bezoeken, schrijft Emma Stanley. Er komen verslagen binnen over snoeken tot ruim 28 pond nabij Dromineer en vissen tot rond de 20 pond in Banagher. Iedereen is het er over eens dat er op dit moment veel grote snoek gevangen wordt op Lough Derg, dit tot vreugde van de sportvissers.

Jay met zijn grootste vis van 2 juli, gevangen met Paul Bourke van Irish Angling Tours.
Jay met zijn grootste vis van 2 juli, gevangen met Paul Bourke van Irish Angling Tours.
Tom Pagz met een 114 cm lange snoek die hij gevangen heeft met Cedric Charpentier op 3 juli. Deze prachtige vis levert hem de Vangst van de Week op.
Tom Pagz met een 114 cm lange snoek die hij gevangen heeft met Cedric Charpentier op 3 juli. Deze prachtige vis levert hem de Vangst van de Week op.

Ga vissen…

Peche Irlande Passion

Cedric Charpentier biedt enkele van de beste snoekvisvakanties aan die beschikbaar zijn in het stroomgebied van de Shannon. Hij concentreert zich op Lough Derg en heeft boten en accommodatie beschikbaar. Met zijn ruim tien jaar ervaring ben je verzekerd van een onvergetelijke visvakantie.

Mobiel: +353 (0)86 – 22 10 900
E-mail: info@peche-irlande-passion.com
Website: http://www.peche-irlande-passion.com

Pierre Monjarret

Pierre Monjarret verhuisde naar Ierland in 2007 om zijn droom om te werken als visgids te realiseren. Het is inmiddels vele jaren geleden dat hij zijn eerste worpen maakte op Lough Derg. In de loop der jaren is zijn passie voor snoek geen moment verminderd, hij is altijd bereid om iets nieuws te leren, nieuwe technieken te ontwikkelen en uitdagingen aan te gaan waardoor je er aan herinnerd wordt waarom je zo graag grote vissen vangt!

Adres: Killaloe, County Clare, Ireland
Telefoon: +353 (0)87 – 215 83 37
Website: www.pierremonjarret.com
Facebook: https://www.facebook.com/pierre.monjarret.1

Black Bay Lodge

BlackBay Lodge biedt uitzicht over Lough Derg, is gevestigd op een strategische positie dichtbij meerdere goede visstekken, verschillende typen water en afwisselende landschappen. We zorgen voor onze gasten tijden hun dagelijkse activiteiten: vanaf de keuze van het meest geschikte kunstaas tot en met het aanleren van bepaalde vistechnieken.

Adres: BlackBay Fishing Lodge, Co. Clare, Ireland
Mail: info@blackbaylodge.com
Telefoon: +39 342 8015973 of +353 (0)87 – 711 4081
Website: http://www.blackbaylodge.com/

Irish Fishing Tours

Onze alles omvattende pakketten zijn inclusief onze service als visgids, de verhuur van boten en hengelmateriaal, voedsel en accommodatie. Gebruik makend van onze locale kennis hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van beschikbare accommodaties die aan alle wensen en budgetten tegemoet komen.

Paul Bourke
Tel.: +353 (0)87 – 1953 554
Website: www.irishfishingtours.com
Email: info@irishfishingtours.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.