Damien Culliney van Anglers Paradise Ireland ondernam een proefsessie op Lough Ree als voorbereiding op de komende Pike Fishing World Cup.

Het waterpeil van het meer is duidelijk hoger dan normaal, circa 1,20 meter boven het standaard waterpeil en de oevers langs het meer zijn overstroomd. Het vissen was niet eenvoudig, veel van de vissen waren schijnbaar actief bij het paaiproces. Het harde werken werd uiteindelijk beloond met een 103 cm lange schoonheid die gevangen werd met kunstaas van Musky Innovations. De vis werd direct na de vangstfoto weer teruggezet.

103 cm snoek van Lough Ree #CPRsavesfish
103 cm snoek van Lough Ree #CPRsavesfish

Ga vissen…

Anglers Paradise Ireland

Gids voor snoek en forel

Anglers Paradise Ireland is in eigendom en wordt gerund door Damien Culliney, een bekende sportvisser en kok in de regio Clare; een man met een grote passie voor de waterwegen en de natuurlijke geschiedenis van County Clare. Bij Angler’s Paradise zijn we even fanatiek waar het gaat om het vissen op forel als op snoek. We zijn met onze gasten onderweg op enkele van de meest ongerepte meren en rivieren van Europa, op zoek naar roofvissen van trofeeformaat, voor de realisatie van ieders sportvissersdromen.

Tel. Mobiel: +353 (0)86 – 060 2718
Website: facebook.com/Anglersparadiseireland/
Email: cullineydamo@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.