Kit Dunne van Wicklow Boat Charters denkt dat deze maand de beste oktober ooit is geweest voor grote ruwe haai aan de Ierse oostkust.

Kit had afgelopen donderdag het UCC tagging team aan boord en er werden vier super ruwe haaien gevangen – allemaal specimen exemplaren, waaronder een mooie dame met een lengte van 170 cm en een omtrek van 70 cm, die de 63 pond aantikte.

Andere vangsten waren 163 cm, 160 cm en 156 cm lang. Voor Kit was het leuk om eens iets anders te doen, met de UCC jongens die vissen elektronisch merken voor onderzoeksdoeleinden, het was erg interessant.

Kit had eerder in de week ook Anthony mee aan boord om nog eens vier ruwe haaien te vangen – goed gedaan door hem.

Ga Vissen

Er worden vistrips aangeboden op basis van een volledige dag vissen, een halve dag vissen of trips in de avonduren en deze kunnen geheel afgestemd worden op je verlangens. Er zijn twee boten beschikbaar, de Lisin en de Castle Maiden. Zowel de nieuwkomer als de ervaren zeevisser komt geheel aan zijn of haar trekken tijdens deze trips. De sportvissers aan boord kunnen profiteren van de ervaring en lokale kennis van de schipper, die constant met raad en daad klaar staat.

Het is mogelijk om je tijdens vistrips te richten op specifieke vissoorten, op vissen van specimen formaat of om nieuwe methoden van vissen uit te proberen. Of je alleen komt of met een club, als scholier of student, het vissen kan onder begeleiding geheel op jouw wensen afgestemd worden.

Kit Dunne
Wicklow Boat Charters

Telefoon: +353 (0)87 – 6832 179, +353 (0)404 – 670 31
Email:
dunnekit@gmail.com Website: www.wicklowboatcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.