Kit Dunne bericht over zijn eerste paar trips sinds de lockdown…

Gladde haai.

12 juni: Enkele mooie gladde haaien vandaag voor Darren Bailey’s groep. De grootste was rond de 6,5 pond zwaar, daarnaast werd er een rog en enkele mooie makrelen gevangen. Goed om onze eerste charter te hebben na zo lange tijd, wel jammer dat de wind het uitvaren belette op de twee laatste dagen.

Nog een gladde haai.

Onze nieuwe procedures werken goed, alles is veilig. Hopelijk kunnen we er dit weekend enkele dagen op out na de dagen met een harde noordoosten wind.

Winderige dag langs de oostkust.

Grote gladde en ruwe haaien zijn het doel en hopelijk kunnen we het ook proberen op de zomerse doornhaaien, waarvan her en der al vangsten gemeld worden.

15 juni: Opnieuw een prima dag vissen voor Derek Scarlett en zijn jongens. Vijftien ruwe haaien, twee roggen, twee kathaaien en veel gladde haaien. En, wanneer je daar prijs op stelt, ponen en hondshaaien…

Ga vissen…

Er worden vistrips aangeboden op basis van een volledige dag vissen, een halve dag vissen of trips in de avonduren en deze kunnen geheel afgestemd worden op je verlangens. Er zijn twee boten beschikbaar, de Lisin en de Castle Maiden. Zowel de nieuwkomer als de ervaren zeevisser komt geheel aan zijn of haar trekken tijdens deze trips. De sportvissers aan boord kunnen profiteren van de ervaring en lokale kennis van de schipper, die constant met raad en daad klaar staat.

Het is mogelijk om je tijdens vistrips te richten op specifieke vissoorten, op vissen van specimen formaat of om nieuwe methoden van vissen uit te proberen. Of je alleen komt of met een club, als scholier of student, het vissen kan onder begeleiding geheel op jouw wensen afgestemd worden.

Kit Dunne
Wicklow Boat Charters

Telefoon: +353 (0)87 – 6832 179, +353 (0)404 – 670 31
Email:
dunnekit@gmail.com Website: www.wicklowboatcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.