Mick ‘The Fish’ Flanagan van Midlands Angling had deze week een vreemde visdag op Lough Ree. Het ging erg traag, met geen enkele aanbeet, totdat een woeste aanbeet bijna de hengel uit de houder trok. Eén aanbeet leverde één vis op en verder was er die dag geen actie, maar dat is genoeg wanneer de vis een forel van 74 cm lang is met een gewicht van bijna negen pond – een woest uitziende vis na een woeste aanbeet en een vis van je leven. Met deze forel wint Mick de Vangst van de Week.

Mick had de vis net teruggezet in het water toen hij naar de kant moest om te ontsnappen aan de stortbui die volgde – de wolken rolden binnen, de wind wakkerde aan en de hemel opende zich voor hem.

Dekking zoeken.

Michael Flanagan
Midland Angling

Maak een reservering

Midlands Angling biedt een eersteklas begeleidingsservice die veel van de beste viswateren in de Midlands dekt. Bezoekende vliegvissers hebben vele, mooie forellen gevangen met Midland Angling Guides, snoekvissers hebben ook een aantal landingsnetten laten barsten, waaronder veel snoeken van meer dan twintig pond zwaar. Top wateren zijn onder andere Lough Ree, Ennell, Owel, Lene, Mount Dalton en Glore Lake, om er maar een paar te noemen.

Michael Flanagan
Midland Angling
Visgids voor snoek en forel.

Telefoon: +353 (0)44 – 9348 969 of +353 (0)87 – 2797 270
Fax: +353 (0)44 – 9342 781
Email: mick@midlandangling.com Website: www.midlandangling.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.