Home hengelsport nieuws Wind uit het oosten geen probleem voor diepzeevissers in Clare

Wind uit het oosten geen probleem voor diepzeevissers in Clare

614
0

Luke Aston, schipper van de Clare Dragoon, bericht dat de visserij op allerlei vissoorten de laatste tijd goed geweest is, dit ondanks het feit dat de wind in hoofdzaak uit het oosten kwam. Hoewel de vangsten hierdoor iets minder waren, genoten zijn gasten toch van een prima visserij voor anker en driftend op een breed scala aan vissoorten. De haaien waren duidelijk afwezig deze week, op de ene dag dat er driftend op ze gevist werd lieten ze zich niet zien.

Een mooie kathaai aan boord van de Clare Dragoon.

 

Een goed formaat leng komt aan boord.
Een mooie leng voor deze sportvisser.
Nog een fraaie kathaai.

Ga Vissen…

Clare Dragoon

De Clare Dragoon is een LOCHIN 366 die aangedreven wordt door een 650 pk motor. Luke Aston is de schipper en de boot vaart vanuit Carrigaholt, County Clare.

Hij heeft verschillende aanbiedingen staan op zijn website www.fishandstay.com en wanneer iemand interesse heeft om een trip samen te stellen, neem dan s.v.p. contact op. Luke twittert ook vanaf de boot onder @fishandstay en probeert ook zijn Facebookpagina www.facebook.com/CarrigaholtSeaAngling actueel te houden. Neem contact op met Luke om zo ongeveer de beste zeevisserij te beleven die Ierland te bieden heeft.
Telefoon: +353 (0)65 – 9058 209 of +353 (0)87 – 6367 544
Email: lukeaston@eircom.net Website: www.fishandstay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.