Winters vliegvissen op snoek

942
0

Vlak voor Kerstmis en de nieuwe lockdown beviste Marcin Kantor enkele van zijn favoriete wateren, hij testte daarbij een nieuw type kunstaas en beleefde de opwinding van het vangen van grote snoek op de vlieg…

Marcin’s notities: Vliegvissen op snoek is waar ik nu door gefascineerd ben, geen wonder dat ik dit ook vanuit de bellyboot moest proberen. Ik heb een Savage Gear High Rider 170 Float Tube aangeschaft, nam mijn kunstaas- en vliegvisuitrusting mee en stak van wal met de bellyboot om te proberen om mijn eerste grote snoek met de vlieg te vangen.

De dag begon verbazingwekkend goed met een vis van ruim een meter lang, de vis greep mijn Miuras Mouse bij de tweede worp vanuit de bellyboot. De kleur van de Miuras Mouse, die gegrepen werd door de snoek, was wederom de Spotted Bullhead.

Vanaf dat moment begon ik met wat meer zelfvertrouwen mijn vliegvisuitrusting in te zetten, hiermee wist ik meerdere snoeken te landen, waaronder een van kort bij de meter en van over de meter lang – dit alles tijdens het vliegvissen. Het was een super succesvolle sessie, het vissen op snoek kan erg goed zijn in Ierland in deze tijd van het jaar.

Youtube Kanaal: Marcin Kantor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.