Het weer was deze week erg wisselend, met een kalme start gevolgd door de overblijfselen van een Atlantische storm, die voor zeer winderige omstandigheden zorgden. Schipper Luke Aston heeft een groep Nederlandse vissers voor deze week en zij profiteerden van het kalme weer op de eerste dag om buitengaats te gaan. Bijna vlakke omstandigheden en een mooie drift op de riffen zorgden voor een goede visserij, met een mooie mix van vissen van een goed formaat.

Doornhaaien!
Mooie pollak.
Wijting.
Een leng van een mooi formaat.

Met het winderige weer veranderden we van visplek: we schuilden in de monding van de Shannon. Er werden enkele mooie stekelroggen gevangen en zelfs enkele grote makrelen die aas van de bodem pakten! Er werden ook enkele mooie ruwe haaien en kathaaien gevangen, samen met een gestage stroom van de altijd aanwezige hondshaai.

Ruwe haai.
Stekelrog.
Poon.
 Fraai getekende kathaai.

Ga Vissen…

Clare Dragoon

De Clare Dragoon is een LOCHIN 366 die aangedreven wordt door een 650 pk motor. Luke Aston is de schipper en de boot vaart vanuit Carrigaholt, County Clare.

Hij heeft verschillende aanbiedingen staan op zijn website www.fishandstay.com en wanneer iemand interesse heeft om een trip samen te stellen, neem dan s.v.p. contact op. Luke twittert ook vanaf de boot onder @fishandstay en probeert ook zijn Facebookpagina www.facebook.com/CarrigaholtSeaAngling actueel te houden. Neem contact op met Luke om zo ongeveer de beste zeevisserij te beleven die Ierland te bieden heeft.
Telefoon: +353 (0)65 – 9058 209 of +353 (0)87 – 6367 544
Email: lukeaston@eircom.net Website: www.fishandstay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.