Er zijn diverse aankondigingen binnengekomen van hengelsportverenigingen aangaande witvisfestivals die opgenomen kunnen worden in de kalender voor 2022.

De Clones Coarse Angling Club zijn blij aan te kunnen kondigen dat, na een onderbreking van twee jaar, hun jaarlijkse visfestival weer gehouden gaat worden vanaf vrijdag 29 juli tot en met maandag 1 augustus 2022.

Ze zijn verheugd dat vele oude en nieuwe vrienden zich middels hun geavanceerde boekingssysteem al aangemeld hebben voor het festival, de beschikbare plaatsen worden snel gevuld. Neem contact met ze op via hun Facebook paginae voor meer informatie.

Het Cootehill Coarse Angling Festival zal dit jaar gehouden worden van 26 tot en met 30 september 2022. Het evenement wordt opnieuw georganiseerd door de toerisme-organisatie van Cootehill en om een plek te reserveren kun je contact opnemen met Eileen Smith (+353 (0)86 – 3728 763) of Mary McCabe (+353 (0)86 – 2525 955). Dit wordt de veertigste editie van het Cootehill Coarse Angling Festival en het aantal deelnemers is gelimiteerd op 100 wedstrijdvissers.

De  National Coarse Fishing Federation of Ireland houdt een regelmatig bijgewerkte lijst bij van competities en festivals op hun website voor iedereen die interesse heeft om deel te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.