De recente periode van kalm weer maakte het voor Kit Dunne van Wicklow Boat Charters recentelijk mogelijk om enkele wrakken langs de oostkust te bezoeken. Kit heeft veel werk gestoken in het lokaliseren en ontwikkelen van deze wrakken in de afgelopen jaren en dat harde werken wordt nu ruimschoots terugbetaald in de vorm van de prachtige pollakken die de sportvissers aan boord hier weten te vangen! De topper van allemaal was een schitterende, ruim elf pond zware pollak van specimenformaat voor Matt Somers, maar er werden meerdere vissen geland die dicht bij dat gewicht uitkwamen.

Een ruim elf pond zware pollak van een wrak langs de oostkust.

Ga vissen…

Er worden vistrips aangeboden op basis van een volledige dag vissen, een halve dag vissen of trips in de avonduren en deze kunnen geheel afgestemd worden op je verlangens. Er zijn twee boten beschikbaar, de Lisin en de Castle Maiden. Zowel de nieuwkomer als de ervaren zeevisser komt geheel aan zijn of haar trekken tijdens deze trips. De sportvissers aan boord kunnen profiteren van de ervaring en lokale kennis van de schipper, die constant met raad en daad klaar staat.

Het is mogelijk om je tijdens vistrips te richten op specifieke vissoorten, op vissen van specimen formaat of om nieuwe methoden van vissen uit te proberen. Of je alleen komt of met een club, als scholier of student, het vissen kan onder begeleiding geheel op jouw wensen afgestemd worden.

Kit Dunne
Wicklow Boat Charters

Telefoon: +353 (0)87 – 6832 179, +353 (0)404 – 670 31
Email:
dunnekit@gmail.com Website: www.wicklowboatcharters.ie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.