Jason Corcoran ving de eerste, pas de rivier op gezwommen zalm van dit jaar van de Ballyduff Bridge riviergedeelten en zette de vis ook weer terug.

Jason met een mooie, zilveren zalm die nog niet lang op de rivier was.
Jason met een mooie, zilveren zalm die nog niet lang op de rivier was.

Jason ving zijn vis in de morgen van de 24ste februari bij Cable Island. De zalm was mooi zilver van kleur en nog niet lang op de rivier want de vis had nog zeeluizen op het lichaam.

27 februari: Gelukwensen voor Connie Corcoran voor het vangen en terugzetten van een schitterende zalm met een geschat gewicht van ruim twaalf tot dertien pond, de vis werd deze morgen geland op de Cable Island beat. De Vangst van de Week gaat naar Connie en Jason voor het landen en vooral het terugzetten van hun zalmen, het toont hun toewijding voor het catch & release vissen.

Connie met zijn eerste zalm van dit jaar. #CPRsaves fish. Catch and Release
Connie met zijn eerste zalm van dit jaar. #CPRsaves fish. Catch and Release

28 februari: Meer zilver komt van de Ballyduff Bridge Fishery deze morgen, Mike Barry wist deze mooie vis van rond de negen pond zwaar te landen.

Mike Barry met nog een fraaie zalm van Ballyduff.
Mike Barry met nog een fraaie zalm van Ballyduff.

Ga vissen…

Ballyduff Bridge Salmon Fishery
Ballyduff Bridge Fisheries controleert een aantal beats op de Munster Blackwater. De Ballyduff Bridge beat is bijna anderhalve kilometer lang, ze biedt een grote variëteit aan water en is vooral geschikt voor het vissen met de vliegenhengel. Stroomopwaarts nabij het plaatsje Ballyhooley (op enkele kilometers afstand van Fermoy in County Cork) liggen nog twee riviergedeelten. De Ballincurrig Beat is een van de mooiste riviergedeelten langs de rivier en heeft ook een zeer goed gedeelte voor het vissen met de vlieg dat uitmondt in een diepe poel. Een stukje stroomafwaarts, aan de tegenoverliggende oever, hebben we ook een korte maar zeer productieve beat dat Magners genoemd wordt. Dit riviergedeelte is ook goed te bevissen wanneer het water hoog staat.

Contact Connie Corcoran:
Ballyduff, Co. Waterford, Ierland

Tel.: +353 (0)586 – 0146
Mobiel: +353 (0)87 – 720 5690
Website:
www.blackwatersalmon.ie

De Munster Blackwater…

Voor meer informatie over het vissen op zalm op de Munster Blackwater, kijk s.v.p. op de volgende pagina’s met een overzicht van alle fisheries.

Met een fraaie zalm aan de lijn…
Met een fraaie zalm aan de lijn…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.