David Byrne wint de ‘Vangst van de Week’ voor zijn beekridder van Doo Lough, de eerste waarover we hier in vele jaren tijd hebben kunnen berichten.
David Byrne wint de ‘Vangst van de Week’ voor zijn beekridder van Doo Lough, de eerste waarover we hier in vele jaren tijd hebben kunnen berichten.

Volgend op de hoge waterstanden waarover in het laatste Delphi vangstrapport bericht werd, had ik de mogelijkheid om met David McEvoy op Doo Lough te vissen. Het waterpeil was al weer flink gezakt en we visten op zeeforel met een drijvende vliegenlijn en een intermediate polyleader. De zeeforel gaf helaas niet thuis tijdens de visdag, maar er kwam nog wel een onverwachte gast in de boot. Een primeur voor ondergetekende en een grote verrassing voor iedereen in de boot! Volgens David was dit het eerste exemplaar dat hier in de laatste 25 jaar gevangen werd!

dsc_0169Ga vissen…

Bij de Delphi Lodge, waar we vele jaren ervaring hebben met het bepalen wanneer de meeste vissen op de rivieren aan het trekken zijn, is er een prijssysteem geactiveerd dat vissen tegen een aantrekkelijke prijs mogelijk maakt en dat sportvissers duidelijk maakt wanneer ze de beste kans hebben op de vangst van een pas opgetrokken zalm in de lente, een zomerse grilse of een zeeforel van Delphi.

Delphi Fishery
Delphi Lodge, Leenane, Co. Galway, Ierland
Tel.: +353 (0)95-42222 Fax +353-95-42296
Website: www.delphilodge.ie/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.