Home hengelsport nieuws zee Prima zeevisserijsessies in het noordwesten

Prima zeevisserijsessies in het noordwesten

954
0

We hebben onlangs een rapport ontvangen van John Baker die wat tijd gespendeerd had aan het onderzoeken, met enkele vismaten, van een aantal zeevisstekken in het noordwesten van Ierland. Hij viste op pollak boven een rotsachtige bodem bij hoog water onder kalme omstandigheden en op roggen en hondshaaien wanneer er weinig getijdenstroming stond.

John is een goede allround sportvisser en hij is gaarne bereid om te wisselen tussen verschillende vismethoden, je hebt grote kans om John tegen te komen op elk soort water in Ierland, vissend op welke vissoort dan ook. Tijdens zijn recente vistrips naar het noordwesten viste hij met kunstaas en natuurlijk aas, wat hem een mooie collectie vissoorten opleverde, waaronder rog, pollak, hondshaai en makreel. John gebruikte een montage waarbij hij het aas en aascocktails zowel op als boven de bodem aan kon bieden.

Het weer was over het algemeen rustig met soms een buitje regen, John viste ook enkele sessies tot in het donker en ook dat leverde mooie resultaten op. Voor informatie over het vissen in het noordwesten, kun je op de volgende link klikken: https://www.fishinginireland.info/sea/north.htm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.