Marcin Kantor beleefde een goede visserij op zeebaars vlak voordat de storm toesloeg…

“Ik had het geluk om recentelijk enkele prachtige zeebaarzen te kunnen landen, hier langs de Ierse kust. Het vissen op zeebaars kan soms moeilijk zijn, maar wanneer de omstandigheden juist zijn en alle factoren wijzen in de richting dat er zeebaars gevangen kan worden met kunstaas, dan benader ik mijn visserij op een bepaalde manier.

In de eerste plaats zoek ik naar stekken met een rotsbodem, plekken die moeilijk toegankelijk zijn, in het ideale geval met een strand op enige afstand. De rotspartijen zouden moeten bestaan uit een reeks kanalen en rotsen onder water, waar de zee voor veel beweging in het water zorgt. In het ideale geval is er ook wat wit, opspattend water voorhanden, waardoor kleinere prooivis en andere zoutwater levende wezens in de war raken, waarmee ze een gemakkelijke prooi vormen voor de grote zeebaars. Deze benadering behandel ik ook in deze video, dezelfde benadering is niet op alle soorten stekken toepasbaar, maar een gedeelte van het advies is zeker ook van toepassing op andere zeebaarsstekken.

Laat me in de commentaren weten wat je denkt over de video, ben je het er wel of niet mee eens, vertel me over jouw ervaringen en geef me aanvullende informatie die je misschien zult hebben.

Ga naar deze link om informatie te delen en voor een kans op een prijs in een competitie.

Youtube Channel: Marcin Kantor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.