De Ierse Federatie van Zeevissers (Irish Federation of Sea Anglers (IFSA)) zijn opgetogen te kunnen melden dat de zeeviscompetities vanaf 7 juni weer opgestart worden, in navolging van een overeenkomst met Sport Ireland over het weer opstarten van de sport. Clubvissers over het gehele land zullen er naar uitkijken om het wedstrijdvissen weer op te pakken; het knopen van de benodigde onderlijnen kan weer gestart worden.

De eerste grote competitie die aangekondigd wordt is de All-Ireland Open Shore (Jimmy Smith), die gesponsord wordt door Swords Angling Centre. Deze zal gehouden worden op 26 juni bij Morriscastle en Kilmuckridge, Co. Wexford. Nadere informatie staat op de poster hieronder. Zelf heb ik deze competitie in de afgelopen jaren ook gevist en het was altijd een groots evenement. Veel succes voor alle deelnemers!

Leden van de Galway Bay SAC waren de sterren van een nieuwe video van de IFSA die het vissen volgens catch & release principes, het voorzichtig behandelen van vis, het verzamelen van aas volgens milieuvriendelijke voorschriften en verantwoord sportvissen wil promoten. Een schitterende productie, bekijk het hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.