Home hengelsport nieuws snoek Kanaalsnoek voor de Carrolls

Kanaalsnoek voor de Carrolls

942
0

Sommige gezinnen maakten het beste uit het mooie weer van afgelopen zondag door een tijdje het huis uit te gaan om de zinnen te verzetten.

De Carrolls uit Tullamore wilden graag wat frisse lucht opsnuiven, maar ze wilden zich ook houden aan de regels om afstand te houden tot anderen.

Ze besloten om een afgelegen gedeelte van het Grand Canal te bezoeken om daar op snoek te gaan vissen; ze werden daarbij niet teleurgesteld. Oisin en Caoimhe wisten beiden een mooie snoek te landen en genoten van de dag.

Oisin Carroll en zijn snoek.

 

Goed gedaan, Oisin en Caoimhe. Leer de kunst van het sportvissen, zorg dat ze vroeg ermee beginnen en ze hebben een hobby waar ze hun leven lang van kunnen genieten.

Denk er aan dat wanneer je in de komende weken van plan bent om te gaan vissen, blijf dan een hengellengte weg van andere sportvissers en het publiek. Probeer zo min mogelijk objecten aan te raken die anderen ook aan moeten raken, zoals hekken en overstappen, en gebruik desinfecterende zeep voordat en nadat je deze objecten zelf vastpakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.