Home hengelsport nieuws Enkele grote snoeken gemeld uit de Midlands

Enkele grote snoeken gemeld uit de Midlands

776
0

Midlands visgids Mick Flanagan bericht over een aantal mooie snoeken die in de Midlands gevangen zijn:

GROTE SNOEK VOOR ALAN MURRAY: Ik werd gebeld door mijn vismaat in Collinstown, Johnny Keating, over een dag snoekvissen met zijn maat Alan Murray. Johnny verhuisde enkele jaren terug naar Collinstown vanuit Mullingar en kent de North Westmeath wateren behoorlijk goed. De vrienden beleefden een schitterende dag vissen, Alan Murray houdt zich pas enkele weken bezig met het vissen op snoek, maar het zal al moeilijk worden om zijn persoonlijke record nog te verbeteren. Het meetlint van Johnny Keating gaf een lengte van ruim over de meter aan en de vis werd na een snelle foto weer teruggezet. Een perfecte start voor je snoekviscarrière, Alan, houd ons maar op de hoogte over je verdere, bijzondere vangsten.

Alan Murray’s 100 cm+ snoek.

BLIGHT LAND NOG EEN MOOIE SNOEK: Afgelopen zondag gingen Davie Blight en een van Mullingar’s andere topvissers, Pauric Martin, samen het water op voor een dag vissen op snoek. De twee visten driftend met dode aasvissen en werpend met kunstaas, toen Davie een fraaie snoek wist te haken van ruim veertien pond zwaar.
Beide vissen waren in een prima conditie na het paaiseizoen en ik ben er zeker van dat er nog meer grote snoeken geland zullen worden in de komende weken, zeker nu dat we weer wat verder kunnen reizen naar de verschillende meren.

Lees Mick’s volledige rapport HIER.

Michael Flanagan
Midland Angling

Maak een reservering

Midlands Angling biedt een topklasse gidsservice, waarbij veel van de beste wateren voor forel en snoek in de Midlands bevist kunnen worden. Vliegvissers die van de service gebruik gemaakt hebben, hebben daarbij fraaie forellen kunnen landen, terwijl snoekvissers vissen met een gewicht tot ruim achttien pond hebben kunnen landen. Tot de beste wateren behoren  Lough Ree, Ennell, Owel, Lene, Mount Dalton en Glore Lake, om er enkele te noemen.


Michael Flanagan
Midland Angling
Visgids voor het vissen op snoek en forel.

Telefoon: +353 (0)44 – 9348 969 of +353 (0)87 – 2797 270
Fax: +353 (0)44 – 9342 781
Email: mick@midlandangling.com Website: www.midlandangling.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.