Schitterende opnamen hieronder van Andrew McGall’s YouTube kanaal, waarin je een aantal van de fraaiste aanbeten van zalm te zien krijgt uit het jaar 2020. Andrew bevist de rivier de Finn plus een groot aantal andere rivieren in het noorden en noordwesten. Wanneer deze video je hartslag niet omhoog brengt bij de gedachte aan die eerste aanbeet van een vis van een mooi formaat, dan dien je je polsslag te laten controleren.

Wanneer je van plan bent om een zalm weer terug te zetten, dan moet deze zo kort mogelijk uit het water gehouden worden, zoals Andrew demonstreert in deze video.

Andrew vat het seizoen 2020 mooi samen in deze begeleidende tekst:

“Voor veel sportvissers is de aanbeet van een zalm waar het allemaal om draait, er wordt vaak aan gerefereerd als ‘the tug is the drug’. Ik heb hier weinig op aan te merken, hoewel er ook veel genoegen beleefd wordt aan de dril en het landen van de vis.

Het kan best zijn dat je niet graag terug wilt kijken op het seizoen 2020, maar dit is een selectie van mijn favoriete aanbeten uit het afgelopen seizoen. De mogelijkheid om weer te gaan vissen, hoewel dit voor velen van ons pas in juli was, was een positief punt en het de mogelijkheid om de vangsten van afgelopen jaar nog eens te beleven helpt ons misschien door de komende maanden.

Zoals altijd hoop ik dat je veel plezier zult beleven aan de video en blijf gezond :)!

Vergeet niet om je te abonneren op het kanaal om meer te zien van Andrew’s fraaie opnamen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.