Na de zomerstop meldt Bodo Funke van Angling Services Ireland een geweldige start van het herfstseizoen.

Bob en Bill uit Massachusetts in de VS, die regelmatig in de Boyle regio komen, wisten een aantal goede snoeken met kunstaas te vangen, waaronder een mooie vis van 1 meter voor Bob. Bill begon de trip echter met een nieuw persoonlijk record van 112 cm. Dit is Bill’s vierde trip naar Boyle, terwijl zijn broer Bob het gebied voor de derde keer bezoekt, en beiden zijn er zeker van dat ze volgend jaar terugkomen op zoek naar nog meer wilde Ierse snoeken.

Een brede glimlach voor Bill.
Broer Bob met nog 1 meter plus vis

Eerder deze maand heeft een groep van drie Italiaanse kunstaasvissers ook genoten van geweldige snoekactie op de wateren rond Boyle, waarbij groepslid Ennio een mooie snoek van 1 meter plus wist te landen.

Ennio uit Italië met een mooie snoek van 1 meter plus.

Ga vissen…

Bodo Funke, Angling Services, Ireland

Snoek, forel en witvis visgids.

Notities: Angling Services Ireland biedt het allerbeste in sportvisserij en sportvistoerisme. We hebben Boyle, Co. Roscommon als basis, in het noordwesten van Ierland, een gebied met talloze uitstekende vismogelijkheden.
De eigenaar Bodo Funke is in bezit van het Marine and Countryside Guiding Certificate (bereikt met duidelijk onderscheid) en zijn ervaring en lokale kennis staan tot je beschikking wanneer je op een begeleide vistrip gaat of een visvakantie boekt bij Angling Services Ireland. Vliegvissen op snoek, vliegvissen op wilde bruine forel, bellyboten, witvissen, zalmvissen en zeevissen behoren stuk voor stuk tot de mogelijkheden.

Adres: Angling Services Ireland, 3 Canal View, Deerpark, Boyle, Co. Roscommon, Ierland.
Telefoon/Fax::+353 (0)71 – 9663 580 of +353 (0)86 – 6011 878
E-mail: info@anglingservicesireland.com Website: www.anglingservicesireland.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.