Home hengelsport nieuws Non stop actie met ruwe haai & enkele blauwe haaien, haringhaai, doornhaai...

Non stop actie met ruwe haai & enkele blauwe haaien, haringhaai, doornhaai & kathaai als bonus voor Carrigaholt Sea Angling

284
0
Mooie ruwe haai uit de monding van de Shannon.

Luke Aston van Carrigaholt Sea Angling bericht…

Het wisselvallige weer houdt aan, maar we maken er het beste van. Er zijn nog steeds een paar ruwe haaien in de riviermonding en in bijna kalme omstandigheden voor een haaidrift hadden we twee haringhaaien tot 168 cm vorklengte en drie blauwe haaien onder de 27 pond zwaar. Er lijken veel kleine blauwe haaien te zijn. Misschien te klein om het grotere aas te pakken. Nog steeds een paar mooie doornhaaien van de bodem. De meeste haaien werden naast de boot losgelaten.

Mooie kathaai.
Doornhaai.

Eerder in de week, toen de wind opstak, bleven we op ruwe haai vissen in de riviermonding en met veel verse makreel als aas hadden we een drukke dag. Een tijdje aan weerszijden van laag water was het non-stop actie met meerdere vissen die tegelijkertijd gehaakt werden.

Ga Vissen…

Clare Dragoon

De Clare Dragoon is een LOCHIN 366 die aangedreven wordt door een 650 pk motor. Luke Aston is de schipper en de boot vaart vanuit Carrigaholt, County Clare.

Hij heeft verschillende aanbiedingen staan op zijn website www.fishandstay.com en wanneer iemand interesse heeft om een trip samen te stellen, neem dan s.v.p. contact op. Luke twittert ook vanaf de boot onder @fishandstay en probeert ook zijn Facebookpagina www.facebook.com/CarrigaholtSeaAngling actueel te houden. Neem contact op met Luke om zo ongeveer de beste zeevisserij te beleven die Ierland te bieden heeft.
Telefoon: +353 (0)65 – 9058 209 of +353 (0)87 – 6367 544
Email: lukeaston@eircom.net Website: www.fishandstay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.