Garret Byrne met de eerste zalm van het seizoen. #CPRSavesFish

De eerste zalm van het seizoen is op 13 januari gevangen op de rivier de Drowes, dit gebeurde rond kwart voor twee ‘s middags Voor sommigen is 13 het ongeluksgetal, maar voor Garret Byrne zal de 13de januari in zijn gedachten blijven als zijn geluksdag.

Garret was aan het vissen bij Lareen toen hij deze prachtige, net de rivier op gezwommen zalm tegenkwam. Het gebruik van een verzwaarde vlieg om dieper te kunnen vissen was de tactiek die werkte voor Garret op deze dag. Garret zette de vis weer veilig terug nadat hij deze geland had, het geschatte gewicht van de vis lag op rond de elf pond.

Een zware kunstvlieg was nodig om de vissen te kunnen bereiken op de diepte waarop ze lagen.

Maak een reservering

Rivier Drowes

De Drowes Fishery is een van de belangrijkste wateren voor het vissen op in de lente optrekkende zalmen en zomerse grilse. De rivier heeft een lengte van circa acht kilometer, met ruim 70 poelen met een naam; ze komt uit Lough Melvin bij Lareen Bay en stroomt in zee bij Tullaghan, vlak buiten Bundoran. De Drowes heeft een grote variëteit aan water dat geschikt is voor alle vismethoden, waaronder meerdere kilometers aan uitstekend water voor de vliegenhengel en dieper, langzamer stromend water dat meer geschikt is voor het vissen met kunstaas en natuurlijk aas.

Voor informatie en reserveringen op de Drowes Fishery & Lough Melvin ga je naar:  http://www.drowessalmonfishery.com
Tel.: +353 (0)71 – 9841 055 (8.00 tot 12.00 uur).
Mobiel: +353 (0)87 – 8050 806

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.