Adrian Browne bericht vanaf Oaklands waar de derde ronde van de Winter League eerder deze maand gevist werd…

Kevin Packer deed goede zaken op kantnummer 1 op 14 december in de koude.

 

Op 8 december werd de derde ronde van de Ger Hennessey wintercompetitie gevist. De omstandigheden waren uitermate moeilijk, vooral op de oever aan de kant van de rivier waar een erg harde wind op stond. Jame Foley haalde het hoogste vangstgewicht, hij wist op zijn kantnummer 13 in totaal ruim 58 kilogram aan vis te vangen.

We zeggen een welgemeend hartelijk dank aan alle deelnemers.

Resultaten

Sectie A rivieroever

1ste Miro Stoev, 11,560 kg;
2de John Browne, 8,090 kg;
3de Attila Paldick, 6,680 kg.

Sectie B winkeloever

1ste James Foley, 58,560 kg;
2de Danny Murphy, 15,480 kg;
3de Kirean Reeves, 14,650 kg.

IJs

Sportvissers wordt aangeraden om contact op te nemen met de ‘fishery’ voordat ze op weg gaan wanneer de omstandigheden erg koud zijn. Wanneer er ijs op het meer ligt, is het niet toegestaan om er te vissen.

Ga vissen

Oaklands Lake in New Ross, County Wexford, is een visparadijs voor het vissen op witvis en karper. Op het water zijn veel verschillende vissoorten te vinden. Het meer kan bevist worden door zowel nieuwkomers als ervaren sportvissers.

Adrian Browne
Oaklands Lake
Marshmeadows
New Ross, County Wexford
Ierland

Telefoon: +353 (0)51 – 445 348
Mobiel: +353 (0)87 7811 042

Website: Oakland Lake Fishery

Word lid van de club

De Oakland’s Coarse Angling Club heeft ruimte voor nieuwe leden. De club heeft County Wexford als thuisbasis en maakt het mogelijk voor haar oudere, vrouwelijke en jeugdleden om het gehele jaar door deel te nemen aan competities en open wedstrijden, wedstrijden die gevist worden op vele verschillende wateren.

De club is geconcentreerd rond haar eigen water, het fraaie Oaklands lake nabij New Ross, op het bijna twee hectare grote meer is karper, zeelt, brasem en ruisvoorn uitgezet en het beschikt over uitstekende faciliteiten zoals 60 visplekken die stuk voor stuk toegankelijk zijn voor rolstoelen. Deze uitstekende locatie speelt een belangrijke rol in het introduceren van de sportvisserij aan nieuwkomers. Populaire evenementen zijn het NCFFI All-Ireland Commercial Pairs en het Dunbrody Festival.

Recentelijk is ook de  Oaklands Sensas Summer League aangekondigd waarbij er fraaie geldprijzen te winnen zullen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.