Op zaterdag 20 mei gingen de ‘any method’ festivals op Inniscarra van start. Het begon met het eendaagse Hogan’s Open, gevolgd door twee driedaagse festivals, O’Callaghan’s Cup 21-23 mei en Ottewill Trophy, 24-26 mei…

Hogan’s Open

De Hogans Open was de eerste van drie vrije wedstrijden die eind mei werden gevist op het Garden Centre en Turtle Bay & Long Strait op de Greenway. Trev Platt won de eendaagse open met 21.900 gram op het Garden Centre. In deze favoriete sector viste de top 4 van de dag; 2e John Kooij 19.330 gram, 3e Gary Watson 16.170 gram en 4e Peter Koopman 15.880 gram.

 

John van sponsor Hogans Oaklands verwelkomde de wedstrijdvissers in Coachford, Co. Cork, en reikte de prijzen uit aan de winnaars in O’Callaghans Bar & Guest House.

O’ Callaghan’s Cup 2023
Dale Malpas wint de O’Callaghan’s Cup met zijn eindgewicht van 46.840 gram na drie dagen geweldig vissen op het Garden Centre en Greenway. Het driedaagse festival eindigde dicht bij de top met Dave Micklewright als tweede met 45.610 gram en Trev Platt als derde met 44.880 gram. De 22 vissers genoten van een gemiddeld wedstrijdgewicht van bijna 10 kg per visser per dag op de drie sectoren waarop gevist werd.

 

Felicitaties aan de top drie en alle sectiewinnaars over de drie dagen. Eileen Martin van Inniscarra Lake Tourism en sponsor O’Callaghans Bar & Guest House overhandigden de prijzen aan de winnaars samen met Kevin Gray en Dave Carter de wedstrijdleiders.

De Ottewill Trophy is momenteel aan de gang – veel succes voor iedereen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.