Home hengelsport nieuws Veel 100+ cm snoek voor cliënten van Angling Services Ireland

Veel 100+ cm snoek voor cliënten van Angling Services Ireland

501
0
Christian met een van zijn fraaie snoeken.

Bodo Funke van Angling Services Ireland is zeer druk geweest met het begeleiden van zowel vrienden als cliënten in de afgelopen weken en hij bericht dat de snoeken nu in een prima conditie zijn. Meest recent waren de cliënten Christian & Till bij hem aan boord gedurende drie dagen deze week en ze beleefden een schitterende visserij met vier snoeken met een lengte boven de magische meter in die periode. Ze hadden ook veel snoeken in lengtes van 80 en 90 cm, alle snoeken werden geland tijdens het werpend vissen en het slepen met kunstaas.

Ga vissen…

Bodo Funke, Angling Services, Ireland

Snoek, forel en witvis visgids.

Notities: Angling Services Ireland biedt het allerbeste in sportvisserij en sportvistoerisme. We hebben Boyle, Co. Roscommon als basis, in het noordwesten van Ierland, een gebied met talloze uitstekende vismogelijkheden.
De eigenaar Bodo Funke is in bezit van het Marine and Countryside Guiding Certificate (bereikt met duidelijk onderscheid) en zijn ervaring en lokale kennis staan tot je beschikking wanneer je op een begeleide vistrip gaat of een visvakantie boekt bij Angling Services Ireland. Vliegvissen op snoek, vliegvissen op wilde bruine forel, bellyboten, witvissen, zalmvissen en zeevissen behoren stuk voor stuk tot de mogelijkheden.

Adres: Angling Services Ireland, 3 Canal View, Deerpark, Boyle, Co. Roscommon, Ierland.
Telefoon/Fax::+353 (0)71 – 9663 580 of +353 (0)86 – 6011 878

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.